Yrityksen tarina.


Lue lisää

Yrityksen tarina

Kuka

Juustokakkutehdas on nimensä mukaisesti keskittynyt tarjoamaan erilaisia juustokakkuja asiakkailleen. Juustokakkutehtaan tarina alkoi syksyllä 2012 Pikku-Huopalahdessa. Yritys keskittyi tarjoamaan tuotteitaan aluksi vain yksityisille asiakkaille. Sittemmin Juustokakkutehdas on siirtynyt suurempiin tiloihin Roihupeltoon, jossa sillä on nyt tilat valmistaa herkullisia kakkuja ja suolaisia piirakoita isommallakin volyymilla. Nykyään Juustokakkutehtaan asiakaskuntaan kuuluukin yksityisten henkilöiden lisäksi erikokoisia yrityksiä, kahviloita sekä elintarvikekauppoja.

Kenelle

Juustokakkutehdas on sinulle, joka arvostat laatua ja korkeatasoista käsityötä. Juustokakkutehdas palvelee niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin. Joten jos kaipaat vaihtelua yrityksesi kahvilavalikoimaan, ota ihmeessä yhteyttä! Tehtaallamme valmistuu tuotteet isompiinkin juhliin, oli kyseessä sitten yrityksesi syntymäpäivät tai omat häät.

Kuljetamme tilauksen tarvittaessa paikan päälle, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuin syömisestä.

Mistä

Itse Juustokakkutehdas sijaitsee Roihupellossa, aivan Itäkeskuksen vieressä. Meillä ei ole kivijalkamyymälää tai -kahvilaa, jossa pääsisi tuotteitamme maistelemaan. Sen sijaan löydät tuotteitamme kahviloista ympäri pääkaupunkiseutua, sekä valikoiduista Prismoista koko Suomen alueella. Aina voit myös tilata kakkujamme paikan päälle, esim. piristämään työpäivää yrityksesi kahvipöytään.